Jeg hedder Tina Herum, og jeg startede Madam T i september 2017 som en lille drøm, jeg har gået længe med, så nu er tiden inde til at mixe tøj og beauty produkter. Jeg har altid været i beauty branchen og er udlært i Matas. Har endvidere også en stylecoach uddannelse fra Tini Owild som baggrund. Derfor er jeg i stand til at hjælpe dig på flere måder. Der findes så mange måder at style tøjet på og med min viden som stylecoach, vil jeg mere end gerne hjælpe dig. Jeg ved fra erfaring, at det er vanens magt, at det er de samme styles, man sætter sammen, og det er de samme farver, der er i makeup tasken gang efter gang.

Så kom i Madam T og lad mig inspirere og vejlede dig.

En del af konceptet bag Madam T er, at jeg afholder INSPIRATIONSAFTENER hvor jeg fortæller om hudpleje, makeup og styletips indenfor tøj. 

(se mere under Inspirationsaften).

Hos Madam T er udvalget både modetøj til kvinder, hudplejeprodukter og makeup fra danske mærker. Det skal være en inspiration at shoppe, både i butikken Madam T på Bjergbygade 22, 4200 Slagelse og på webshoppen MadamT.dk

Madam T er ikke kun en webshop, men også en butik hvor du kan komme og mærke og prøve tøjet. Jeg står altid klar til at hjælpe dig med gode fifs til både tøj, hudpleje og makeup. Der er en god og afslappet stemning, hvor det skal være hyggeligt at komme. Der skal altid være tid til en hyggesnak, og du skal føle, at DU er i centrum.

Vi ses i Madam T eller shop online på MadamT.dk

Jeg glæder mig til at se dig.

De kærligst hilsener

Tina